Om oss

Från portar till industriella lösningar: Vår väg och vårt fokus.

JXL: Från portar till industriella lösningar och förebyggande underhåll

JXL startades 2009 som ett enskilt bolag med huvudfokus på garageportar och industriportar. Från och med 2011 utvidgade vi vår verksamhet till att agera som underentreprenörer för industriportar och lastbryggor. År 2018 etablerade vi JXL Service AB genom förvärvet av ett annat företag som specialiserade sig på industrisaneringar.

Idag är vårt huvudsakliga fokus att betjäna företag och industrikunder. Vi strävar efter att expandera vår närvaro inom industriservice i vårt lokala område. Vi lägger även stor vikt vid förebyggande underhåll, där vi hjälper våra kunder att förstå slitage och livslängd på sina maskiner på ett kostnadseffektivt sätt.

Optimerad industriell
driftssäkerhet

Er partner för industriell driftssäkerhet och effektivitet. Vi är här för att optimera er produktionsmiljö och säkerställa smidig drift. Med vår hjälp får ni:

Trygghet och säkerhet

Implementering av robusta åtgärder och säkerhetsprotokoll för att förbättra arbetsmiljön och minimera riskerna.

Minskad risk för driftstopp

Proaktiv övervakning och underhåll för att förebygga avbrott i produktionen och optimera era maskiners prestanda.

Effektivt underhållsprogram

Skräddarsydda underhållsprogram för att minska kostnaderna och förlänga livslängden på era maskiner.

Optimerad slitageförståelse

Analyser och insikter för att hjälpa er förutse behovet av reparationer och byten, vilket leder till effektivare resursanvändning.

Dedikerat serviceteam

Ett högkompetent team av experter finns alltid tillgängligt för att stödja er och säkerställa en professionell och effektiv service.

Rulla till toppen