Tjänster

Upptäck hur vi kan hjälpa din verksamhet att optimera drift, öka produktivitet och säkerställa långsiktig tillväxt.

Utforska våra tjänster

VI har ett utbud av tjänster för att möta alla era behov inom industriell drift och underhåll. Oavsett om det gäller att maximera drifttid, säkerställa effektivitet eller minimera avbrott, så har vi lösningarna och expertisen för att hjälpa er att nå era mål.

Service och underhåll

Med underhåll och en regelbunden maskinservice minimeras onödiga och kostsamma driftstopp, slitaget minskar och livslängden ökar på era maskiner. Våra kunniga och kompetenta medarbetare hjälper er på bästa sätt med service och underhåll. Vi hjälper er med felsökning och reparationer av det mesta inom industritillverkning.  

Sanering

Vi på JLX Service AB kan åta oss de flesta typer av sanering och grovrengöring av din verksamhet. Vi skräddarsyr efter dina behov kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med. Med rätt kompetens och utrustning sanerar vi era industrilokaler med minimal störning av den verksamhet som pågår.

Produkter och reservdelar

Genom våra samarbetspartners kan vi åta oss att ta fram ta fram produkter och reservdelar till olika typer av industrimaskiner efter de behov som du har. Vi samarbetar med en mängd olika fabrikat på marknaden och kan erbjuda det mesta i fråga om olika reservdelar till era industrimaskiner.

Rulla till toppen